lördag, oktober 18, 2008

SDU-MÖTE I MALMÖ KUNDE INTE GENOMFÖRAS

Sverigedemokratisk Ungdom (SDU) försökte för andra gången på kort tid genomföra ett torgmöte i Malmö på lördagen.

Kaoset lät inte vänta på sig. Som väntat klarade inte åhörarna av att uppträda civiliserat utan skrek, visslade, spottade och kastade ägg i vanlig ordning.

Vänstern förnekar sig inte...

WEBTV: SVT PLAY NYHETERNA SDS WEBTV

SDS Skånskan

I förra veckan upprättades en grupp kallad BlockeraSD på Facebook. Syftet var givetvis att säkra deltagare som skulle väsnas och störa SDU's grundlagsskyddade möte tillika tillståndsgiven av polisen.

Efter kaoset idag, vilket vänstern själva vållade och gav upphov till, skrev skaparna av Facebookgruppen en rapport om kaoset. Eller snyftvals om man så vill. Alla medlemmar i gruppen fick denna gråtvals i inboxen:

"Blockera Sd skickade ett meddelande till medlemmarna i Blockera SD.

Ämne: till alla deltagare.

Sverige”demokraterna” lyckades inte föra fram sitt budskap, det tystades ner av uppskattningsvis (polisens) mer än 500 mot demonstranter som visade att rasismen inte hör hemma i Sverige. Några ägg kastades mot talaren samt några få spottade, detta var allt våld som alla de 500 mot demonstranterna skapade.

För detta ägg valde polisen att misshandla kvinnor, män, gamla och unga. Vi från BlockeraSD såg unga flickor i femton års ålder kastas ner i marken för att sedan när de rest sig åter bli kastade ner. Vi såg män och kvinnor som höll varandras armar i en mänskligkedja som med knuffar, batongslag, strypgrep och övervåld drogs omkull. Flera blev bortförda av brutal civilpolis. Vi såg SVT-filmare och TV4filmare bli knuffade och slagna. Polisen visade att visa människors yttrandefrihet står över andras. Allt vi gjorde var att göra våra röster hörda, men detta lät polisen oss inte göra. Journalisterna på plats nekades sin grundlagsskyddade rättighet att arbeta fritt på platsen.

En yngre man fick på något vis en skallskada, det rann blod från baksidan av huvudet. Människor försökte förgäves få poliser att hjälpa denna stackars man men svarade med att de inte har order att hjälpa honom.Människor trampades på fötterna av polishästar medan poliser skrek ut sitt hat mot folket. Meningar som ”Flytta dig annars slår jag in pannbenet på dig” och liknande hördes från en rad poliser som inte möttes av något annat än folkets protester. Film, foto och radioupptagningar kommer kunna bevisa polisens övervåld.

Vi vill inte tacka någon deltagare, för vi var inte arrangörer. Vi tar inte åt oss någon ära för det folket själva har gjort, den enda vi gjorde var att skapa en facebookgrupp (det kan ALLA göra). Det enda vi vill säga är att vi hoppas att folket inte ger sig utan fortsätter att visa varandra kärlek till dess rasismen upphör.

Denna facebookgrupp kommer tyvärr att upplösas nu, av anledningar vi inte vill nämna.

Kärlek./blockeraSD"

Motdemonstranter aka ociviliserade omogna och närmast omyndigförklarade:

Är det meningen att vi ska tycka synd om er?


Inga kommentarer: