lördag, oktober 11, 2008

Merit Wager: Sverige havererar

"Det är starka ord: “Sverige havererar”! Men det är icke desto mindre sant att ett totalhaveri inte är särskilt långt borta i bananmonarkin Sverige.

- Skolresultaten är under all kritik, massor av ungdomar blir praktiska analfabeter. Och vad blir det av av barn och ungdomar utan kunskaper att ta sig fram vare sig i Sverige eller - än mindre - i välden? Signal: “Samhället struntar i hur det går för alla dessa outbildade människor. Samhället blir starkt delat. Inte enligt gamla mallar där “underklass” var de fattiga och “överklass” var de rika, utan mellan dem som kan tala, skriva, läsa, ta till sig kunskaper och ta sig fram och dem som inte kan det.”

- Migrationsverket, polisen och Sveriges regering har ingen aning om vilka människor som befinner sig inom landets gränser (kriminella? terrorister? mördare? efterlysta i sina hemländer?) eftersom asylhanteringen och kontrollen av illegala immigranter som aldrig ens söker asyl är helt otillräcklig, för att inte säga obefintlig. Signal: “Sverige välkomnar allt och alla, oavsett vilka de är, och facket kräver t.o.m. fulla rättigheter på alla plan för dem som befinner sig är olagligt.”"

Läs HELA inlägget på Merit Wagers blogg


/Fröken Sverige

Inga kommentarer: