tisdag, december 16, 2008

Berikning i lilla Wilhelmina

Från bloggen Varjager:

"
“Slagsmålet slutade i att fyra av ungdomarna fördes till sjukstugan för vård, men skadorna inskränkte sig till näsblod, svullnader och blånader.

Bråket startade under en fotbollsmatch i idrottshallen. Då var bråket verbalt. Någon eller några av ungdomarna begav sig därefter till Migrationsverkets kontor för att framföra klagomål.

I trapphuset hann ungdomar från den andra folkgruppen upp de framförvarande och då utbröt slagsmålet ut. Sju ungdomar var direkt inblandade i bråket, varav fyra ådrog sig skador, som inte betecknas som särskilt allvarliga.” Västerbottenskuriren

“Knappt tre timmare efter bråket utanför Migrationsverkets lokalen i Vilhemina var det dags igen. Ett tiotal ungdomar utrustade med knivar och avslagna flaskor slogs på Strandvägen.” Västerbottenskuriren"

Tack också till er som tipsat om detta!

Hur gärna man än vill, så har man ju inte tid att vara på bloggen hela tiden.

Man måste ju jobba för att betala skatt till driva runt allt detta elände hela tiden med...tyvärr!

"Ett tiotal asylsökande tonåringar från två folkgrupper drabbade på måndagen samman i två slagsmål i Vilhelmina under måndagen. Bland annat användes knivar och en avslagen flaska som tillhyggen. Totalt fick fem av ungdomarna föras till sjukstugan för vård, bland annat för skärsår."

"Under kvällen höll polisen förhör med de inblandade för att försöka bringa klarhet i det inträffade.

- Det blir nog ett flertal anmälningar av det här. Lite svårt att säga hur många då det är lite rörigt och vi har behövt tolk för att kunna höra de inblandade, säger vakthavande befäl vid polisen, Ebbe Nyberg."

VK

De kan inte leva i samförstånd i sina hemländer....så hur i h-vete (ursäkta språket!), ska de kunna det här? Det är snart totalt inbördeskrig i detta land.

Vem tar ansvar för det? Mona? Fredrik? Och ni andra nötter som röstat och röstar på dem?

/Fröken Sverige -arg och less

Inga kommentarer: