onsdag, december 31, 2008

Det Nya Sverige: Handikappad utsatt för julterror

" Julefriden lyser med sin frånvaro på Lantmannavägen. Åtminstone för Svend-Erik Jensen. Den senaste tidens trakasserier har bland annat innehållit äggkastning och smällare genom brevinkastet. – Det ser för jävligt ut, säger en bedrövad Svend-Erik Jensen. "

"Svend-Erik Jensens lägenhet på Kronogården är vackert julpyntad och andas den frid som den gångna helgen i sina bästa stunder präglas av. Men skenet bedrar. Den senaste veckan har i stället inneburit en regelbunden kvällslig terror för Svend-Erik.

Ett gäng småkillar har bankat på balkongen och på fönstren. Efter hand har trakasserierna trappats upp.

Gänget har bombarderat Svend-Eriks fönster med ägg och krossat det parasoll han har på balkongen.
– De har förstört hela balkongen. Det ser för jävligt ut, säger Svend-Erik.

Det värsta är dock att man vid flera tillfällen har slängt in brinnande fyrverkeripjäser genom brevinkastet. Brännmärken i hallen och i trappuppgången vittnar om attentaten."

TTELA

Detta är vad våra politiker erbjuder våra gamla i dag. Att få offras på mångkulturens altare. Är det inte dags att media snart skriver som norsk och dansk media och berättar vilka förövarna är? Hur länge till ska ni ljuga för att skydda det misslyckade mångkulturella exprimentet? Kan ni sova på nätterna? Eller tankar ni i er en flaska rödvin först?

Ni journalister och politiker som läser här - och det VET jag att ni gör: Är detta ett Sverige som ni önskar era barn, barnbarn och era föräldrar samt de gamla som byggt upp detta land åt oss???

/Fröken Sverige

Inga kommentarer: