onsdag, december 17, 2008

Tvåbarns mamma mördad i Norge

Lånat från bloggen Fria Nyheter:

"
I förhör igår eftermiddag erkände den mordmisstänkte mannen att han bragt livet av den 32-åriga kvinnan. Mordet inträffade i den norska staden Bodö. Mannens advokat säger att hans klient hörde röster i sitt huvud som sade åt honom att mörda någon. Kvinnan efterlämnar bla två små barn efter sig.

Den mordmisstänkte mannen slutade ta sina starka mediciner för två månader sedan och anledningen var att han tyckte att medicinerna fick honom att gå upp i vikt. Att han gav upp tabletterna kan vara förklaringen till att kvinnan blev ett slumpvist offer för 43-åringen, som tidigare varit intagen på en psykiatrisk klinik.

I Expressen står det namn på den mördade kvinnan och det finns inga betänkligheter på redaktionen att skriva hennes namn och bild men Expressens journalister “glömmer” en sak att informera sina läsare om, nämnligen att den som mördade var en norsk man med ursprung från Iran, han kom till Norge som asylsökande 1990, fick norskt medborgarskap 1998.

- Ännu en gång ett bevis för att den svenska journalistkåren agerar som en överförmyndare gentemot landets medborgare/läsare

Mediarapportering:
Expressen - Knivmördad på sin trappa.
VG - Ble beordret til å drepe av stemmer i hodet."


/Fröken Sverige

Inga kommentarer: