måndag, december 29, 2008

Ny demonstration i Malmö

Överallt i Sverige demonstreras det nu. Ingen reagerar på att hundratals, eller rättare sagt tusentals människor demonstrerar mot att Israel försvarar sig mot terrororganisationen hamas.

Hade varit kul att se en liten bråkdel av dessa människor vara ute och demonstrera mot hoten mot yttrandefriheten i samband muhammedteckningarna...eller mot muslimska terrorister. Men då är det så tyst så.

Mördande och terroristiska islamister, det är fint att stötta tycker muslimerna och demonstrerar i mängder. På de tiderna vi andra jobbar...

Demokrati och frihet eller det land som erbjudet dem skydd och livstids försörjning - det vill de däremot inte lyfta ett finger för att stötta.

Och hur kan det tillåtas att de ÅTER IGEN springer runt med hakkors och överkryssade Davidsstjärnor på plakaten? Vi vet nog vilka det är som går hand i hand med nazisterna. Och inte är det judarna....

"
Vid halvtvåtiden på måndagen hade cirka 300 demonstranter samlats på Gustav Adolfs torg i Malmö för att för andra dagen i rad demonstrera mot Israels flygräder i Gaza."

"
– På ett plakat står "Stoppa blodbadet i Gaza", på ett annat finns en bild av en davidsstjärna som likställs med ett hakkors. Demonstranterna skanderar "Sverige vakna, bush slaktare, Livni mördare","

Sydsvenskan

/Fröken Sverige

Inga kommentarer: