torsdag, december 04, 2008

Svensk pr-byrå ska bekämpa svenskarnas "islamofobi" med skattemedel

"Fredsagenterna ska motverka fördomar mot muslimer ute i skolorna. Westander ska hjälpa dem att få uppmärksamhet i media och i samhället. "Jättekul uppdrag", säger Olle Schubert på Westander.

Fredsagenterna har funnits sedan år 2006. Sedan dess har studieförbunden Sensus och Ibn Rushd rekryterat runt 200 unga svenska muslimer som ska utbilda andra ungdomar i frågor som rör islam, fred och mänskliga rättigheter.

- De ska gå ut i skolor och informera om att islam är en fredlig religion och att muslimer är för fred. De ska motverka fördomar, både islamofobi och västfobi. Vissa muslimer har en rädsla för västvärlden som kan vara ett hinder till integration, säger Yasin Ahmed, projektledare för Fredsagenterna.

Nu vill Fredsagenterna ha mer uppmärksamhet. Därför vänder de sig till pr-byrån Westander.

- Westander ska kommunicera Fredsagenternas mål och budskap ut i samhället. Samtidigt vill vi också sprida den här modellen i Europa. Det behöver vi hjälp med, säger Yasim Ahmed. "

"Fredsagenterna finansieras av Allmänna Arvsfonden, Folke Bernadottes akademi, Ungdomsstyrelsen och Sida.

Olle Schubert (bild ovan) är kundansvarig på Westander.

- Det är ett jättekul uppdrag. "

Läs mer på Dagens Media


"– Vi kommer att hjälpa de muslimska fredsagenterna i deras arbete med att motverka såväl islamofobi bland ickemuslimer som västfobi bland muslimer. Det finns ett stort behov av röster som kan föra muslimers talan i samhällsdebatten, säger Olle Schubert, ansvarig för samarbetet på Westander. "

Westanders hemsida och här ni kan maila Olle Schubert och berätta vad ordet dhimmi (slav till muslimer) betyder, skicka gärna en kopia till byrån här.

Intressant information om pr-byrån Westander som jag hittade på deras hemsida:

"
Westander ligger vid moskén på Södermalm. Om du åker tunnelbana, gå av vid Medborgarplatsens tunnelbanestation och gå upp mot Björns Trädgård. "

Tack för tipset, anonym!

Westanders kommer att föras upp på listan över
Företag i Sverige som stöttar islamisering

Jag ber andra bloggare att sprida detta med!

Åter igen så används våra skattemedel och Allmänna Arvsfoden, för att hjärntvätta oss med islamisk propaganda. Andra medarbetare på Westanders kan ni hitta här om ni vill maila dem.

Lite mer om vad pengarna som hamnar i Allmänna Arvsfonden tar vägen, kan ni läsa här. LÄS!

Allmänna Arvsfondens pengar...

Afrosvenskarnas krav: Stoppa Tintin!

Misstänks ha bluffat till sig 50 miljoner av Allmänna Arvsfonden

Malmö-elever på utbildning hos wahabisterna

Om ni inte vill stötta islamiseringen av Sverige - GLÖM INTE ATT SKRIVA TESTAMENTE!!!

/Fröken Sverige

Inga kommentarer: