tisdag, december 02, 2008

Per Gudmundson, SvD: Barnprogram från Hamas

"En terroristisk Musse Pigg, en judeätande kanin och ett kattplågande bi. Nej, det är inte Bolibompa på syra, men nästan. Det är palestinska Hamas' barnprogram Pioneers of Tomorrow.

Allt för sällan i västliga medier uppmärksammas den vansinnigt antisemitiska tonen i offentligheten i många muslimska länder. Och allt för ofta ursäktas den med att Israel har betett sig si eller så mot sina grannar. Men det är inte rättvisande.

Ta bara det senaste exemplet. En inte helt oväsentlig detalj i terrorattackerna i Bombay är att en av måltavlorna var ett litet judiskt center. I rubrikerna hette det att "israeler" tillhörde terroroffren. Att pakistanier kan vara förgrymmade på de forna kolonialherrarna i Storbritannien, eller på världens ledande supermakt USA, eller på grannen Indien, det kan man ju tänka sig. Men man kan ju undra vad Pakistan kan ha för konflikt med lilla Israel, långt bort? Nej, sorgligt nog var nog terroristerna uppfyllda av ett hat som odlas i vissa extremistiska uttolkningar av islam – ett hat mot judar."

"
Detta hat förpestar stora delar av världen och smittar människor som över huvud taget aldrig kommit i kontakt med judar eller för den delen israelisk politik. Hatet kan ta sig fullständigt groteska yttringar, som häromveckan då ett tv-program diskuterade det moraliskt riktiga i att våldta judar."

"...
den judeätande jättekaninen Assud har fått rubriker, bland annat för att han ville bojkotta Danmark och döda danskar. Även det djurplågande monsterbiet Nahoul, som vill se barn bli 'martyrer', är värd att nämna i sammanhanget."

LÄS HELA ARTIKELN AV PER GUDMUNDSON I SVD!

Det Per Gudmundson dock glömmer - eller kanske inte vågar skriva om - är att detta inte bara är några få muslimer det handlar om. Detta judehat finns även hos mängder av muslimer som de flesta skulle betrakta som mer eller mindre sekulära.

Detta är INTE något som några få extremister håller på med. Judehatet och föraktet finns hos de flesta muslimer om än i varierande grad. Om en muslim blir vän med en jude, så är han inte någon muslim...och det vet alla muslimer. Få är de som skulle välja vänskap med en jude före islam. FÅ!

I Malmö "hielar" (gör Hitlerhälsningar) ett gäng ungdomar på en skolgård...är det svenska nynazister? Nej. Det är muslimska ungdomar.

I Malmö får polisen åka till ett bostadsområde och plocka ner flaggor med hakkors. Är det svenska nynazister som bor där? Nej. Området heter Rosengård.

I Malmö, Göteborg, Borlänge och på andra ställen demonstrerar folk med hakkors
och överkryssade Davidsstjärnor (judestjärnor) på plakaten -detta helt öppet på stadens torg. Är det svenska nynazister som är ute och demonstrerar? Nej. Det är palestinska föreningen och andra Hamas-älskare.

Svenska kyrkor utsätts för skadegörelse och sprejas med hakkors. Tror ni det är svenska nynazister som är igång?
Sydsvenskan

Svensk politiker bjöd hit Hamas.

Malmös synagoga bombhotas och unga kvinnor med Davidsstjärna i halsbandet får höra: "Jävla hora, jag ska döda dig"
.

Mer om detta här


/Fröken Sverige

Inga kommentarer: