onsdag, december 03, 2008

Dhimmifeldt: "Skånes gäng är värst" Daaaaaaaaaa????

"Gängkriminaliteten är värst i Skåne. Det påstår statsminister Fredrik Reinfeldt (m).

E
fter måndagens besök på länskriminalen presenterade han sin lösning:
– Ta ifrån dem bilarna och Rolex-klockorna.

Under förmiddagen satt länskriminalens chef Henrik Malmquist i möte med statsminister Fredrik Reinfeldt. Samtalet handlade om organiserad brottslighet generellt och Malmös gängkrig specifikt. Och av statsministerns bild efteråt verkar polischefen ha målat i mörka färger.

– Den organiserade brottsligheten är mycket närvarande här i alla sina former. Detta finns även i andra delar av landet, men inte i den koncentrationen som vi har i Skåne, sa Reinfeldt till Sydsvenskan efter mötet. "

Sydsvenskan

Gääääääääääääääääääsp...

Vilken nyhet du kommer med, Fredrik! Det hade vi ingen aaaaaaaaaaaaaaning om...

Och så sluddras det vidare:

"
– Om vi talar om kärnan på kanske 300 personer så är det människor som allt för ofta är omgivna av släktingar som är kriminella. Att få den gruppen att byta livsstil har visat sig vara mycket svårt, där handlar det om att minska skadeverkan av det tragiska livsval som de gjort. Den här idén om att man ska få föräldrarna att ta ansvar är lite svår när pappan själv är gängledare."

Hmmm..ja, där börjar du närma dig sanningen. Men det du yrar om, det har vi andra vetat om i tiotal år. No big news, direkt, Fredde.

Den stora frågan är: VAD TÄNKER DU GÖRA ÅT DET?


Lika mycket som du gjorde när 21 stycken muslimska ambassadörer riktar kritik och hot mot vår yttrande- och åsiktsfrihet (Lars Vilks Muhammed som rondellhund), kanske? Inte ett skit med andra ord...

Nej, gå du och smöra på något halal-slakteri istället och berätta att det ursvenska bara är barbari. Det är ju mycket mysigare med klankulturer, hedersvåld, halalslakt, barngiften och gängkriminalitet, än vanligt stillsamt svensson-liv, ju....


/Fröken Sverige

Inga kommentarer: