onsdag, augusti 06, 2008

Palestinska flyktingar till Sverige

"Sverige och Island har utlovat en fristad åt palestinska flyktingar som i två år har suttit fast på gränsen mellan Irak och Syrien.

Omkring 155 av flyktingarna från lägret al-Tanf kommer under de närmaste veckorna att flygas till Sverige, uppgav en företrädare för FN-organet UNHCR för massmedier i Mellanöstern på tisdagen."

Västerbotten-Kuriren

Gällande detta så skriver Utgårdaloke på Exilen följande:

"Etablissemanget importerar ännu fler bidragstörstande människor från MÖ trots att all tillgänglig statistik visar att just människor som härstammar från MÖ hör till de invandrargrupper som har minst anknytning till den svenska arbetsmarknaden och det svenska samhället. Det blir till att kedja fast sig i produktionslinjen för att lämna jordelivet iklädd blåstället för någon måste ta på sig att arbeta för alla dessa nysvenskars räkning.

Frågan om varför deras muslimska bröder inte vill ta emot dem har väckts här ovan och är naturligtvis berättigad. För håll med om att de är underligt att grannländerna inte vill ta emot alla dessa lönsamma och flitiga palestiner. De skall enligt officiella källor vara så lönsamma och flitiga att de benämns resurser få fort de sätter sin fot i Sverige. Borde de då inte vara resurser även när de befinner sig i sin naturliga miljö? Resurser som dessutom kan språket som talas i grannländerna, känner till områdets kulturella mönster, delar landets religion samt grundläggande etik och moral.

Därtill är det ännu mer underligt att människorna som lever i det multikulturella gränslandet mellan Syrien och Irak enligt artikeln är fattiga när multikulturen påstås skapa välstånd och välbefinnande i överflöd. Borde inte mångkulturens påstådda fröjder ge utslag även i denna del av världen?

Berättade jag att de flygs hit på vår bekostnad? Svenskar som är oförskämda nog att lämna fosterjorden och arbetsplatsen för lite välförtjänt semester i utlandet kan inte räkna med sådan service från statens sida – inte ens om de dör utomlands.

Vi svenskar kan inte på något sätt lastas för fattigdomen och eländet i Tredje världen och vi behöver därför inte gottgöra eller rättfärdiga oss på något sätt. Således räcker det nu! Vi behöver inte fler människor från Tredje världen i vårt rike och vi har redan tagit emot oerhört mycket mer än vår beskärda del. Känner etablissemanget att de måste ge sig ut på ständiga Canossavandringar får de bekosta kalaset med sina egna medel och inte skattebetalarnas!! "

Inga kommentarer: